Hvilken bondage stil undervises der i?

Bondage

I knudepunkt1 undervises der i Japansk bondage, eller i hvert fald vores udlægning/ fortolkning af det. Der undervises primært i at binde for at binde, være sammen med din partner mens i binder i modsætning til at binde for at nå frem til et mål som fx fixering før sex.. Ikke at der er noget galt med brugs bondage, men det er ikke det primære fokus i undervisningen.

Al undervisning tager udgangspunkt i at det lærte skal kunne bruges, give eleverne noget de kan gå hjem og bruge. Der lægges mere vægt på hvordan der bindes, frem for hvad der bindes. Hellere lære at binde få figurer og så lære hvordan man får nydelse for begge parter ud af at binde dem frem for at lære mange forskellige figurer der blot er teknik uden at få det til at blive en oplevelse for to. Der er fokus på at binde med en partner fremfor at binde en partner.

Der undervises på alle niveauer fra helt basic til det mest avancerede. Der er mulighed for undervisning på hold eller individuelt. Se i kalenderen efter hold og workshops. Fra starten foregår bondage på gulvet, siddende eller stående. Når man er kommet godt igang bruger man et suspensionpunkt (krog i loftet) som støtte eller for at løfte dele af modellen. Nogle fortsætter derfra og lærer at lave suspensions (ophængning).

Instruktør er Lars Hærvig

Læs mere om knudepunkt1’s forskellige aktiviteter her.