Hvorfor elsker jeg bondage?

Lise, som til dagligt blogger om erotik, romantik og sexlegetøj hos eroti.dk har sendt mig dette indlæg om hendes oplevelser med reb og langtidsbondage”:

Hvorfor elsker jeg bondage?
Nyder at trække mig ind i mig selv, lade alt andet forsvinde omkring mig, hverdagen, med madlavning, skole og børn, pligter, regninger, og rengøring. Være lige der i nuet, tryg, omfavnet, varm, ja nærmest lykkelig. Mærke hænderne der erfarent arbejder med rebene, hurtigt, langsomt, både hårdt og blidt.

Min hjerne slår fra, sanser skærpes, øjnene er lukkede i nydelse, mærker hver en bevægelse, og alligevel er de så fjerne, som i en tåge, bliver jeg pakket ind, reb overalt, selv om ansigt og hals, nyder især det, der kan jeg gemme mig helt væk, og bare være mig. Mærker jeg svajer, men falder ikke, er sat fast til loft ringen, så rebene strammes ved hver af mine bevægelser.

Tomheden og kulden, tilbage til virkeligheden, hader det øjeblik rebene forlader min krop, klynker, savner og mærker fortrydelse, hvorfor skal de af, vil bo i dem, blive der for evigt, føles som at blive forladt. Vil så gerne prøve at sove i rebene, langtidsbondage, føle den tryghed det giver mig, de omfavnelser og kærtegn jeg får af dem.

Endelig en nat i reb
Mærker rebene på mig, finder roen, finder ind, riggerens hænder, rebene og jeg bliver et, kan ikke længere mærke forskellen. Min hjerne danner smukke billede og farver, der skifter alt efter riggerens bevægelser med rebene, rebene bliver lagt om min krop, og lige der ønskede jeg kun at rebene bliver strammere og det bliver ved, ville ikke kunne ha ydet modstand, heller ikke hvis der ingen reb havde været på mig, de blev strammet en del, og jeg følte fred, følte tillid til at det var riggerens vilje, at jeg kun kunne afvente udfaldet.

Skulle senere sove i rebene, en drøm der har været der meget længe, og nu endelig skulle indfries, Blev bundet til en lille kugle i fosterstilling, og puttet. Skøøn følelse, gik lidt tid med at falde i søvn, men følte mig tryg, for hver gang jeg bevægede mig, vågnede riggeren selv hurtigt, lige for at mærke efter rebene, at de sad okay tror jeg. Nød at ligge der, svævede ind og ud af søvnen, uden at være bevidst om tid, ved jeg faldt i søvn smilende, tryg og rolig.

Vågnede op igen havde lidt ondt i hoften, blev vendt, ved ikke om jeg igen faldt i søvn, men på et tidspunkt, blev smerten alt for forstyrrende, og jeg blev løsnet, dog med små efterladenskaber hist op pist, og faldt hurtigt i søvn igen, stadig i ro med mig selv. Sov for en gangs skyld længe, var helt udsovet, frisk, glad og på en måde lykkelig, let kan man måske sige.
Det var en fantastisk oplevelse, som jeg håber vil gentage sig flere gange endnu, er blevet ret så vild med de reb, skønt min krop sætter så store begrænsninger med det.

Læs mere af Lise på Eroti.dk