Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
Knudepunkt1
Spinderensvej 2
9000 Aalborg
Telefon: 42 66 39 80
Email: info@knudepunkt1.dk

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Google, bla. Google analytics der indsamler anonyme oplysninger om brugere af dette site for statistiske formål.
  • Bing

6. Persondata
Hvis du skriver en kommentar eller udfylder en kontakt formular gemmes de oplysninger du giver, herunder navn og e-mail adresse. Disse oplysninger (Personoplysninger) afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Oplysningerne anvendes alene til at kunne svare på din forespørgsel / kommentar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data der er gemt om dig og du kan få dem slettet hvis og når du ønsker det Skriv til kontakt hvis du gerne vil vide hvilke oplysninger der er gemt og eller ønsker dem slettet. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.