Regler og retningslinier

Bondage
Model billede
Foto: Lars Hærvig

Vi ønsker et samlingssted hvor man i afslappet og tryg atmosfære kan hygge sig ug udvikle sin interesse for bondage i eget tempo og efter egen lyst og interesse.

Knudepunkt1 ønsker så få regler som muligt. Vi forventer at alle er voksne mennesker der kan tage ansvar for sig selv og egne grænser ligesom vi forventer at alle respekterer andres grænser. Vi ønsker at alle bidrager til den gode stemning og hjælper og drager omsorg for hinanden.

Generelle retningslinier:
Alle opfordres til at binde og lege på lige den måde de har lyst til. Der er ingen rigtig måde og intet er mere rigtigt end noget andet.

Opførsel:
Vi opfordrer til at deltagere respektere hinandens leg, ikke forstyrrer eller bryder ind medmindre de er inviteret. Det forventes at du i din egen leg ikke fylder så meget at det forstyrrer andre deltagere, hverken fysisk eller med højlydt snak/latter/støj.

Dem der ikke er aktive er velkommen til at kigge på de aktive eller snakke dæmpet sammen i loungeområdet. Hvis du ikke bryder dig om det du ser, så kig på noget andet.

Når du/I er færdige med at binde, så flyt væk fra bindepladsen, så andre kan komme til at binde.

Eget Ansvar:
Som deltager i knudepunkt1’s aktiviteter forventes det at du er vidende om de mentale, følelsesmæssige og fysiske krav som bondage kan stille til dig som person. Hvis du er i tvivl, så spørg.

Du har som deltager selv ansvar for det udstyr du vælger at anvende også udstyr lånt af knudepunkt1 eller andre deltagere. Hvis du er i tvivl, så spørg.

Du har som deltager selv ansvar for at indgå aftaler med den eller dem du binder med og at både du og dem du binder med er enige om rammer og aftaler og at du overholder de aftaler.

Du har som deltager i knudepunkt1’s aktiviteter selv ansvar for hændelser, uheld eller skader der opstår som følge af din deltagelse i knudepunkt1’s aktiviteter. Knudepunkt1 kan på intet tidspunkt holdes ansvarlig for uheld eller skader der er opstået som følge af din deltagelse i knudepunkt1’s aktiviteter. Er du i tvivl om risici eller opstår der problemer så spørg.

Fotografering:
Der er som udgangspunkt fotografering forbudt, men kan man få et hjørne (rum) for sig selv og det er ok med de andre tilstedeværende kan man spørge om lov til at tage billeder af det man selv laver.

Diskretion:
Brug sund fornuft: Ikke alle er lige åbne omkring deres interesse for bondage så tænk over hvad du siger når du møder det nye ansigt fra sidste gang i Brugsen. Deres følge er måske ikke vidende om interessen.

Du kan skrive her, hvis du har spørgsmål – eller snak med os når i er her.