Aktiviteter

tegning
Tegner: Jacob Pernalonga

Knudepunkt1 vil være samlingssted for forskellige aktiviteter inden for bondage og relaterede emner.

Åbent knudepunkt: En hverdagsaften, hvor vi binder, socialiserer og får lidt undervisning hvis der er behov for det. Vi starter kl 19 og slutter kl 22isch. Alle er velkomne uanset om man er helt ny ud i reb verdenen eller meget erfaren. Der er altid en instruktør til stede, så dem der har lyst eller behov for undervisning kan få det den første times tid. (Åbent efter aftale)

Lørdagsreb: En lørdag aften hvor vi binder og socialiserer i en intim og afslappet atmosfære. Alle er velkomne, uanset om man er nybegynder eller erfaren. Der vil ikke være undervisning disse aftener. Vi starter kl 20 og dørene lukkes kl 21. Vi bliver ved til vi ikke gider mere.

Workshops: Der vil blive afholdt workshops med forskelligt indhold og på forskelligt niveau ca en gang om måneden eller efter behov.

Holdundervisning: Der vil blive oprettet undervisningsforløb hvor man over 6 aftener kan lære at binde, men ikke bare binde, men give slip på hjernen og virkelig være der hvor det er sjovt. Der er fokus på hvad bondage kan bruges til fremfor tekniske figurer. Der vil være plads til 4-5par på et hold.

Privat undervisning: Undervisning tilpasset dig i det du har brug for at lære i dit tempo.

Se i kalenderen hvornår de forskellige aktiviteter sker. Det koster 50,-kr pr person at deltage i åbent knudepunkt/ lørdagsreb. Der kan betales kontant eller med mobilepay. Tilmelding eller medlemskab er ikke nødvendig, men drop gerne en linje om at du/I kommer. Privat undervisning, Workshops og holdundervisning bookes og betales efter aftale.

Instruktør er Lars Hærvig (klik for at læse mere om ham)

Savner du noget bestemt, så tøv ikke med at skrive til os. Måske vi kan lave det du søger.